Vrijwilligersfeest vrijwilligers Sint Antonius

Een vrijwilligersfeest organiseren? Pop-Up Uitjes bellen! Dat dacht de organisatie van het vrijwilligersfeest voor alle vrijwilligers van BrabantZorg Sint Antonius in Volkel ook!

Vanmiddag stonden we nog in de Gasterij met de bewoners, vanavond stonden we in De Loods in Volkel om er daar voor de vrijwilligers een fantastisch feest van te maken. Sommigen kenden ons nog van de Ik Hou Van Brabant show die we enkele jaren geleden hadden gehouden en die waren blij dat ze ons weer zagen. Nou, dat vinden wij een mooi compliment! Vrijwilligers, zij staan bekend dat ze fanatiek zijn, goed met mensen om kunnen gaan en altijd voor een ander klaar staan. Nou, zo werd er vanavond ook gespeeld, bloedfanatiek, geen kwaad woord over elkaar en iedereen wilde maar wat graag meedoen om er samen een succes van te maken. En dat lukte uitstekend met de Just Beat It spelshow! Of er nou met de billen geschud moest worden, er kennis nodig was van onzinnige weetjes of dat er gezongen moest worden, het was gewoon 1 groot feest.
De einduitslag:
Eerste plaats: Team Oranje met 90 punten
Tweede plaats: Team Groen met 86 punten
Derde plaats: Team Blauw met 74 punten
Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar en voor jullie fanatieke deelname vandaag! Laat je onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder