Vrijwilligersfeest voetbalclub Bavos

Vandaag waren we te gast bij voetbalclub Bavos in Bakel en je weet het, Bakel uit is altijd lastig 😉 ! Het werd een avond vol strijd, strije, maar vooral ook veel gezelligheid met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties op het vrijwilligersfeest van vv Handel, was het vandaag de beurt aan de vrijwilligers van Bavos. Met een feestavond met de Ik Hou Van Brabant show werd iedereen onder het genot van een hapje en een drankje bedankt voor de geweldige inzet van het afgelopen jaar.
Nadat iedereen zelf gekozen had voor rood, wit of blauw kon de strijd beginnen. Over en weer werden de punten binnengeharkt waardoor de teams om beurten de koppositie veroverden. Bij de rust was er dan ook een redelijk gelijke stand van 20 punten voor Rood, 30 voor Wit en 31 voor Blauw. Dat beloofde nog wat te worden in de tweede helft. De tweede helft begon gelijk bloedfanatiek en werd er flink gestreje. Gelukkig zijn wij wel wat gewend en moesten we toch echt verder met de show die tot het eind spannend bleef. Bij de laatste vraag kon het nog alle kanten op, maar met het goede antwoord van team blauw, gingen zij met de overwinning naar huis.

De einduitslag:
1. Team blauw: 70 punten
2. Team wit: 62 punten
3. Team rood: 49 punten

Wij bedanken namens de organisatie iedereen voor hun vrijwillige inzet en wij bedanken jullie natuurlijk voor jullie enthousiaste deelname aan de show! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, altijd leuk!

Houdoe en bedankt,
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Werner
    19 maart 2016 om 14:45

    Kei mooie avond en perfecte organisatie. Manon en Jeroen bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder