Vrijwilligersfeest TC Boekel

Zo sta je bij de buurtvereniging in Boekel en zo sta je bij het vrijwilligersfeest van de tennisclub in Boekel! Uit ervaring weten wij dat vrijwilligersfeesten altijd kei gezellig zijn en zo was deze editie van Ik Hou Van Brabant ook weer één groot feest!

Na de verbouwing van de kantine, kon de strijd losbarsten. Team wit en blauw maakten samen de dienst uit in de eerste helft. Het rode team werd helemaal weggespeeld met het raden van de liedjes, de logo’s en de bekende Brabanders. De goede taktiekbespreking in de pauze wierp in de tweede ronde direct zijn vruchten af. De diesels waren opgewarmd en alleen in de tweede helft werden er maar liefst 65 punten gescored door team rood (team wit en blauw hadden al bijna 65 punten in de eerste helft, maar dat terzijde!).
Na 2 uur vol strijd, humor en gezelligheid hadden we de volgende einduitslag:
Standje 69 voor team blauw
72 punten voor team rood
En de winnaar was het witte team met 92 punten!

Het was een superfeest! Wij zien jullie graag nog eens terug. Dit jaar aan de beurt om nog wat te organiseren? Onder alle definitieve boekers voor 2015 (boeking dient voor 1 mei definitief te zijn) verloten wij 2 kaartjes om mee naar Guus te gaan op 13 juni 2015! Geef actiecode “eindhoven2015” op bij de boeking!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • anja van haandel
    31 maart 2015 om 10:43

    We hebben op ons vrijwilligersfeest een geweldige avond gehad. Iedereen was er fanatiek mee bezig en er werd fel gestreden ook werd er soms door personen wat fraude gepleegd,maar dat werd allemaal netjes opgelost door manon. Dus bij deze hartelijk dank voor de goede verzorging.
    het was bij ons een groot succes…

    d

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder