Vrijwilligersfeest Audacia

Je weet het gewoon, als je een show mag doen in een voetbalkantine, dan wordt dat een mooi feestje. Zo was dat vandaag ook het geval bij SV Audacia in Moergestel met de Ik Hou Van Brabant spelshow voor alle vrijwilligers.

Met een Brabants kwartierke vertraging en na het welkomstwoordje door de voorzitter kon de show beginnen. Met de leiders (of lijders) in het witte team, de steunpilaren in het blauwe team en alle aanhang in het rode team werd er flink gestreden om de hoofdprijs. Zowel in de eerste als tweede ronde bleven de scores lekker dicht bij elkaar waardoor het voor iedereen spannend bleef tot het eind. Het witte team was wel zo slim geweest om de Drieka’s (weliswaar van de andere teams) lekker koud te leggen, waardoor zij er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor konden gaan.
De einduitslag:
1. Team wit met 73 punten
2. Team rood met 63 punten
3. Team blauw met 62 punten

Dames en heren vrijwilligers, zonder jullie bestond deze mooie voetbalclub niet, maar zonder jullie hadden we er ook niet zo’n gezellige avond van kunnen maken. Bedankt! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marc Kogels
    16 mei 2017 om 16:22

    Het was inderdaad een heel geslaagde avond. Zeer goed begeleid door Manon en Jeroen met originele vragen met de mogelijkheid om vragen en items toe te voegen specifiek over onze vereniging. Alle techniek werkte feilloos en na een wat voorzichtig begin ontstaat er toch altijd een strijd tussen de teams en wordt iedereen fanatiek

    Aanrader!

    Groet, Marc Kogels, Voorzitter SV Audacia

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder