Vrijwilligers Gemeenschapshuis Orthen

Na een actieve dag in Den Bosch, was de Ik Hou Van Brabant show het klapstuk van de vrijwilligersdag van het Gemeenschapshuis in Orthen! Eerder op de dag hadden de vrijwilligers al een bezoek gebracht aan het Carnavalsmuseum in Den Bosch, dus de stemming zat er al lekker in!

Toen de meeste mensen binnen waren, begonnen we een beetje rustig met wat benaderingsvragen, maar toen de muziekvragen voorbij kwamen, kreeg iedereen de smaak te pakken. De oude doos was van zolder gehaald en hits van Anneke Grohnloh, Corry Konings en Peter Koelewijn gingen er goed in! Ook dit keer was het veranderen van dier naar mens weer een doorslaand succes, mede door de eigen inbreng van enkele leuke foto’s die wij voor jullie bewerkt hadden.

De uitslag:
Een welverdiende eerste plaats voor het blauwe team met 74 punten, gevold door het witte team met 63 punten en als laatste is vandaag het rode team geeindigd met 54 punten.
Iedereen hartstikke bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens bij Ik Hou Van Brabant! Onder de foto’s is ruimte voor een reactie, dat vinden wij altijd leuk om te lezen!

Houdoe!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Manon en Jeroen, namens alle vrijwilligers nogmaals bedankt voor de geweldige Ik hou van Brabant spelshow, we hebben enorm genoten van alle spelletjes.