Vrijwilligeravond De Bron Handel

De laatste show van vandaag was niet zomaar een feest, het was namelijk een feest om alle vrijwilligers van gemeenschapshuis De Bron te bedanken voor hun ontzettend goede vrijwillige inzet het afgelopen jaar! En daarbij mocht Pop-Up Uitjes natuurlijk niet ontbreken en daarom waren wij te gast met de Ik Hou Van Kerst show.

Het schema was krap, maar om precies half 11 stonden we klaar om voor alle vrwijilligers een overgetelijke afsluiting van de avond te verzorgen. De teams waren al bekend dus we konden gelijk aan de slag. Omdat we de laatste tijd wel vaker Handel onveilig hebben gemaakt werden we links en rechts al herkend, maar gelukkig werd iedereen al weer gelijk enthousiast. Met vragen en foto’s van De Bron werd er een mooie persoonlijke tint aan de avond gegeven. Omdat het tenslotte bijna kerst is en het per slot van rekening de Ik Hou Van Kerst show was, bleven we natuurlijk de hele avond in kerststijl. Zo werden er over en weer lekker wat punten gescoord. Hoewel iedereen echt zijn of haar best deed, lukte het scoren van de punten bij het ene team wat beter dan bij het andere team. Gelukkig maar want zo konden we uiteindelijk een winnend team uitroepen: Team Blauw met 74 punten. Team wit volgde op de voet met 70 punten en tot slot team rood met 53 punten.
Alle vrijwilligers, ook namens ons bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar, maar natuurlijk ook voor jullie inzet deze leuke vrijwilligersavond! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder