Vrijgezellenfeest Servaas Goirle

Een vrijgezellenfeest organiseren? Pop-Up Uitjes bellen dacht Pepijn die bij zijn eigen vrijgezellenfeest ook een show cadeau had gekregen. Stonden we vorige keer klaar met de Ik Hou Van Brabant spelshow, deze keer speelden we Just Beat It voor het vrijgezellenfeest van Sylvain, maar voor vrienden en ons, het vrijgezellenfeest van Servaas!

Nadat de touringcar was leeggelopen bij café D’n Brands in Goirle en de eerste biertjes naar binnen waren gelopen kon de Just Beat It strijd beginnen. De 3 coaches mochten ieder hun eigen team uitzoeken en dan blijft het lullig als je als laatste gekozen wordt 😉 In 2 spelrondes werd er fanatiek meegedaan, want verliezen is natuurlijk geen optie! Toen de nodige punten gescoord waren met de verschillende onderdelen en de vele bingo’s die ineens vielen, kon de finale beginnen. De coaches hadden prima werk afgeleverd, maar tijdens de finale bleek team oranje toch te sterk (en had misschien ook nog het meeste geluk) en ging met de Just Beat It beker naar huis!
Servaas, wij wensen je heel veel geluk toe met je aanstaande vrouw! En je weet wat we gezegd hebben hè? Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Sylvain
    23 mei 2019 om 12:22

    Goeie foto’s en verhaal

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder