Vrijgezellenfeest Pepijn bij D’n Brouwer in Moergestel

Eindelijk gaat het er dan toch van komen: Pepijn gaat trouwen met zijn Renate! En natuurlijk hoort er voorafgaand aan het huwelijk een mooi vrijgezellenfeest gehouden te worden. Hoe kan die dag nou beter beginnen dan met de Ik Hou Van Brabant/Pepijn spelshow in D’n Brouwer in Moergestel.

Nadat Pepijn met zijn broers en vrienden verrast was en hij bijgekomen was van de schrik, was het tijd om naar D’n Brouwer te gaan. Met 2 teams van ieder 6 man sterk beloofde het een top start van de dag te worden. Met Pepijn als captain van het rode team en zijn broer Floris als captain van het witte team werd er flink gestreden om de overwinning. Aan het eind van de eerste speelronde was het witte team er al helemaal van overtuigd dat ze met de ruime voorsprong van meer dan 2 keer zoveel punten al binnen waren. Maar het rode team had in de pauze een tactisch plan gemaakt dat prima bleek te werken. De punten stroomden binnen en net voor het eind van de show ging team rood van Pepijn zelfs aan kop. Zelfs onze lampen hadden het zwaar te verduren gehad tijdens de show, maar gelukkig hebben we altijd nog een controlelampje (hoef je niet te geloven 😉 ) De einduitslag was dan ook verrassend te noemen want team Rood ging er met 104 punten met de overwinning vandoor. Team wit eindigde als tweede met 88 punten.
Heren, het was een fantastische start van het vrijgezellenfeest! Het zal nog wel lang door zijn gegaan! Pepijn en Renate, wij wensen jullie een prachtig trouwfeest en al het geluk van de wereld toe! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder