Het vrijgezellenfeest van Marly was een grote verrassing en natuurlijk mocht het Pop-Up uitjes team niet ontbreken met de Ik Hou Van Brabant (met een vleugje Limburg) spelshow!

Dit was voor ons één van de eerste vrijgezellenfeestjes waarbij de bruid in spé echt van niets wist! Na aankomst werd Marly eerst voorzien van de nodige attributen en na een drankje kon de strijd meteen beginnen. Team Rood een Wit gingen de strijd met elkaar aan. Was het eerst het witte team dat aan kop ging, even later walste team rood eroverheen en bouwde hun koppositie steeds verder uit. Met de nodige spelletjes, liedjes en opdrachten ging de tijd snel en voor dat we het wisten waren we alweer bij de finale aangekomen. Omdat het rode team wel een keer of 5 de maximale “10” punten had gescoord met het rad waren ze bijna onverslaanbaar. Een laatste draai aan het rad bevestigde dat team rood echt het beste was vandaag. Zij gingen met een score van 116 punten met de eerste prijs naar huis. Team wit eindigde als tweede met 78 punten.
Dames, het was een gezellig vrijgezellenfeest vandaag hier in Horst! Wij wensen Marly veel geluk samen met Jeroen en wij wensen jullie samen een hele mooie trouwdag toe! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder