Vrijgezellenfeest Kim met Ik Hou Van Brabant

Speciaal voor het vrijgezellenfeest van Kim stond het Ik Hou Van Brabant team vandaag ineens bij haar toekomstige huis op de stoep! Waar de mannen zich bij de Hooghei in Berlicum in het zweet aan het werken waren, hadden wij vandaag een verhitte strijd op Rukven met een kei gezellige groep meiden!

Moeders, schoonmoeders en Kim zelf waren de captains van team Rood, Wit en Blauw. Geen idee hoe het zo kwam, maar team Wit, onder leiding van Kim, ging als een speer. Was het de gunfactor van team rood en blauw, hadden ze gewoon goed geoefend met 30 seconds of Triviant of was het gewoon puur geluk? Wat zeker is, is dat we er samen met alle meiden (ja, als enige man voelde ik me wel eenzaam ๐Ÿ˜‰ ) een kei gezellige middag van hebben gemaakt waar het nog lang over zal gaan!

De uitslag:
Op de eerste plaats met een monsterscore van 134 punten: Team Wit
Op de tweede plaats met een heel nette score van 81 punten: Team Rood
En op een knappe derde plek met 73 punten: Team Blauw

Kim en Freek, heel veel plezier op 20 juni, alle succes en geluk toegewenst en graag nog eens tot ziens!

Met Brabantse groet,
Manon en Jeroen van Schijndel

p.s. Vergeet niet om onder de foto’s nog een reactie achter te laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Kim Tonnaer
  7 juni 2015 om 09:33

  Het was gister een super leuke middag met een super leuke show! Heel erg leuk al die verschillende onderdelen! En ik had gewoon een heel erg goed team om me heen ๐Ÿ˜‰

  • Ik Hou Van Brabant
   7 juni 2015 om 09:57

   We hadden niet verwacht dat er zo vroeg in de morgen al een reactie zou komen ๐Ÿ˜‰ gezien de hoeveelheid lege flessen Hugo! Het was inderdaad super gezellig!