Vrijgezellenfeest Karin

Nadat we bij de familie van Zutphen gezellig de middag hebben afgesloten ging de weg verder naar zaal de Toren, waar we het vrijgezellenfeest van Karin gevierd hebben. Met 20 meiden stonden de Ik Hou Van Brabant spelshow en een heerlijke BBQ op het programma op deze locatie

De stemming zat er al meteen goed in en de scores bleven lekker dicht bij elkaar. Er werd veel gelachen, gezongen en gestreden om de overwinning. Zowel het blauwe, witte als rode team hebben aan kop gestaan. Uiteindelijk ging het rode team met de overwinning naar huis met 70 punten!
De tweede plek was voor het witte team met 60 punten en de derde plek was voor het blauwe team met 56 punten!

Na afloop van de show was het tijd om buiten te genieten van een heerlijke BBQ, zodat de meiden met een goede bodem aan de stapavond konden beginnen!

Het was echt kei gezellig en we wensen Karin alle geluk toe bij haar huwelijk! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan plaatsen we die ook op deze site!

p.s. Bij deze een eervolle vermelding voor degene die door haar scherpe blik zag dat de wieken van de molen aan de verkeerde kant zaten! Helaas was ik je naam even kwijt, maar daardoor niet minder knap dat je dat gezien had!