Vrijgezellenfeest Eveliene!

Het vrijgezellenfeest van Eveliene werd er één om nooit meer te vergeten! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow van het Pop-Up Uitjes team kreeg deze dag ineens een totaal andere wending voor de bruid in spé!

Door al haar vriendinnen en naaste familie werd de aanstaande bruid op deze zomerse lentedag verrast met haar vrijgezellenfeest in Rio Bar in Vught. In 3 teams werd er eerst in de Ik Hou Van Brabant Spelshow gestreden om de overwinning, de eer en natuurlijk die prachtige hoofdprijs! Het kan niet anders dan dat Eveliene een ontzettende berg geluk in de liefde gaat vinden, want in het spel was het geluk ver te zoeken! De score van haar blauwe team bleef lang op 0 punten staan, het rad bleef vaak steken op 1 of 2 punten en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Dit was natuurlijk goed nieuws voor team rood en wit want zij wisten wel de nodige punten te scoren waarbij team rood een flinke voorsprong had genomen. Toen het rad bij de laatste draai ook nog eens op de 100 bleef steken ging team rood er met de monsterscore van 196 punten met de overwinning vandoor! Team wit eindigde als tweede met 73 punten en team blauw had weer de pech dat ze met 1 puntje verschil met 72 punten als laatste eindigde!
Eveliene, heel veel geluk in je huwelijk! We wensen jou, je vriendinnen en familie een mooie bruiloft toe, aan het vrijgezellenfeest zal het niet liggen! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Eveliene
    21 april 2019 om 20:27

    Bedankt voor jullie super leuke spel! Jullie maakte er iets moois van!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder