Ook voor een een vriendenweekend kun je het Pop-Up uitjes team boeken! Zo waren we vandaag in Heeswijk-Dinther om er samen een onvergetelijk vriendenweekend van te maken.

Iedereen was dubbel gevaccineerd en getest voor toegang. De 1,5 meter was in basis prima geregeld (met af en toe een uitzondering 🙂 ) Iedereen was helemaal uitgedost in team Oranje, Oostenrijk en Mexico. En zo kon de show midden tussen de stieren beginnen. Het was als vanouds weer één groot feest! Mensen die samen weer plezier hebben, die samen weer de strijd met elkaar aan gaan en die samen een top uitje hebben. Als de politie op de stoep staat vanwege “geluidsoverlast” dan weet je dat het in ieder geval gezellig is! Team Holland, Oostenrijk en Mexico waren alle drie even fanatiek. Helaas voor Mexico (Derde met 35 punten) en Oostenrijk (2de met 42 punten) ging team Holland er met de winst vandoor met 72 punten!
Mensen bedankt dat wij op jullie vriendenweekend het uitje mochten verzorgen! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder