Vriendenweekend De Klojo’s

Voor het 8ste vriendenweekend van de Klojo’s uit Zijtaart reisden we vandaag af naar Bladel om de Ik Hou Van Brabant show te spelen. Het was een uitstekende start van dit vriendenweekend waar het bier en de wijn nog rijkelijk zouden gaan vloeien!

De jongens dachten al dat ze mooi samen zouden gaan spelen, maar de organisatie had heel andere plannen. Nadat de teams bekend waren gemaakt, kon de strijd beginnen. Het was duidelijk te zien dat deze club vrienden al jaren met elkaar op stap gaan, want de teams waren prima aan elkaar gewaagd. Team blauw had in de eerste speelronde nog wel een sprintje getrokken waardoor ze flink loskwamen van team rood en wit, maar in de tweede helft werd deze voorsprong langzaam maar zeker weer ingehaald. Met de laatste vraag in zicht stond het blauwe team nog wel aan kop, maar alles was nog mogelijk. De eer ging dan toch naar het witte team omdat het rad op de maximale 100 punten bleef steken!
De einduitslag:
Eerste plek: Team wit met 165 punten
Tweede plek: Team blauw met 79 punten
Derde plek: Team rood met 54 punten

Het was weer een skône avond met een verrassende winnaar! Allemaal bedankt voor de gezelligheid en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder