Vriendenuitje gepersonaliseerde Ik Hou Van Brabant spelshow

Ook voor een vriendenuitje moet je bij Pop-Up Uitjes zijn! Met de gepersonaliseerde spelshow Ik Hou Van Brabant is succes gegarandeerd.

Zo waren we vandaag te gast in het altijd mooie Beugen om voor een vriendengroep een top uitje te organiseren. Bij binnenkomst was iedereen al nieuwsgierig wat er ging komen. Waren dat nou 2 strippers of toch zangers? Nee, het was het team van Pop-Up Uitjes dat voor een onvergetelijk vriendenuitje ging zorgen. In 3 teams werd gestreden om de overwinning. Ook al was de groep vandaag niet al te groot, met de humor en gezelligheid zat het helemaal prima! We hebben veel lol gehad met de foto’s en vragen van en over de vriendengroep die voorbij kwamen en ook met de leuke opdrachten werd volop gestreden. Team rood dacht slim te zijn door ons Drieka te stelen van team Wit, maar ze kregen het deksel op hun neus want team wit ging er in de spannende finale alsnog met de overwinning vandoor!
Iedereen ontzettend bedankt voor dit gezellige vriendenuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • José
    27 maart 2022 om 18:09

    Super veel lol gehad! Kei leuke spelshow! Bedankt Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder