Vriendengroep Wa Nou Vorstenbosch

Na het succesvolle optreden bij De Ketel in Vorstenbosch trok Suzan snel aan de bel en belde het Ik Hou Van Brabant team om het vriendenuitje van Vriendengroep Wa Nou uit Vorstenbosch en omgeving te verzorgen. Natuurlijk was dit geen probleem en daarom waren wij vandaag te vinden aan de Vorstenbosche weg!

Het is de eerste mooie dag (ja die mooie dagen in het begin van dit jaar zijn we alweer vergeten) van dit jaar en uitgerekend op die dag vond dit vriendenuitje plaats! Een oude stal was eigenhandig verbouwd tot een gezellige bar en dat was dus de ideale plek voor deze spelshow!
Al vroeg in de wedstrijd nam het blauwe team een voorsprong, maar de teams bleken aan elkaar gewaagd! Kei gezellig ging de strijd nog aardig gelijk op en het witte team kwam zelfs nog even langszij en het rode team nam de koppositie tijdelijk over, maar het blauwe team leek zo met de overwinning naar huis te gaan. Waar de smurfen nou precies vandaan komen weten we nu weer, en met welke kale we seks moesten hebben werd ook nog even duidelijk gemaakt! Al met al hebben we d’r een kei skone middag van gemakt!

De uitslag:
Op de derde plaats is het rode team geeindigd met 71 punten
Het blauwe team ging niet met de eerste maar met de tweede plaats naar huis met 79 punten
Het WITTE TEAM was de winnaar van deze middag met 83 punten! Het oude spreekwoord “Waar 2 vechten om 1, gaat de ander er mee heen” was weer van toepassing! Sluw hebben de witten hun kans afgewacht en troefden hun vrienden met de laatste vraag uitstekend af!

Vond je ons ook leuk? Like of volg ons dan aan de rechterkant van deze website! Laat hieronder nog even een reactie achter!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Susan van Kessel
  22 mei 2012 om 18:21

  He Manon & Jeroen.

  Nogmaals bedankt voor de wederom onvergetelijke middag!
  Iedereen heeft optimaal genoten van de vriendendag.
  Ik zeg 3 keer is scheepsrecht, dus ik weet jullie te vinden!!!
  Uiteraard is meedoen belangrijker dan winnen….maar deze keer was ik toch wel erg blij om in het winnende team te zitten, en er met de prachtige prijs vandoor te gaan.
  Die ook nog erg toepasselijk was, ik heb er s’nachts nog lekker een eitje in staan bakken!!!
  Super bedankt voor deze TOPdag!!!

  Groetjes Susan en de rest van WANOU!