Het vriendenuitje van een vriendengroep in Erp werd vandaag ondanks een minder leuk bericht deze middag toch nog een mooi feestje met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Met drie teams werd er gestreden om de eerste plek. We begonnen een beetje rustig, maar al snel lieten jullie zelf merken dat we er gewoon een mooi feestje van moesten maken. En dat lukte uitstekend doordat jullie allemaal fanatiek waren, super gezellig waren en er zin in hadden! Het ging uitstekend met team blauw en rood, maar helaas voor team wit bleef de teller nog lang op 0 staan. En toen hij eenmaal op 5 stond, draaiden jullie ook nog de pech waardoor alle punten weer verdampt waren… Gelukkig lieten jullie jullie hoofd niet hangen waardoor bij de finale alles nog mogelijk was. Het blauwe team ging uiteindelijk met de winst naar huis met 56 punten. Team rood eindigde als tweede met 50 punten en tot slot team wit met 44 punten.
Vriendengroep uit Erp, het was een gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder