Voetbal teamuitje Uurste van Overlangel

De uurste Ik Hou Van Brabant show van het nieuwe jaar, speciaal voor het voetbal teamuitje van het Uurste van Overlangel (Voetbalclub O.K.S.V)! 2015 is in iedere geval goed begonnen met een flinke strijd tussen de trainers, coaches, voetballers en voetbalvrouwen van team Rood, Wit en Blauw!

Met Team Blauw onder leiding van Niels, Team Wit van Gerwin en Sjaak als voorman van Team Rood werd er flink gestreden en gestreje om de eerste plaats! Leek in het begin iedereen nog een beetje last te hebben van de nieuwjaarskater, na de eerste spelonderdelen zat de stemming er al goed in. De eerste punten werden mooi gelijkmatig verdeeld (tussenstandje van 18 punten voor ieder team). Maar als het blauwe team de maximale ’10’ punten op het rad weet te draaien en team rood monsterscores weet te behalen bij het logospel, is team wit gezien. Als team wit dan ook nog een helpend handje bied bij ‘Ons Drieka’, kon team Rood er mooi met de overwinning vandoor gaan!
Einduitslag:

1. Team Rood met 105 punten
2. Team Blauw met 101 punten
3. Team Wit met 78 punten

Kei bedankt voor jullie sportieve deelname! Wij wensen jullie in 2015 veel succes met voetballen en vergeet onder de foto’s niet even een reactie achter te laten!

Linda en Guus 😉

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder