Vier het leven met Ad en Beppie

Vier het leven! Met dit motto vierden we vandaag het leven met Ad en Beppie en al hun familie en vrienden bij De Mouthoeve in Boekel! Met de Just Beat It spelshow werd deze avond in ieder geval alvast goed gevierd!

Na een gezeamenlijke proost op het leven en de indeling van de teams kon de avond feestelijk beginnen. Team blauw en groen gingen voortvarend van start en wisten zo al snel de nodige punten te scoren. Ook de verdubbelaar werd precies op het juiste moment ingezet. In de pauze mosst Ad toch echt even komen klagen dat de achterstand van het oranje team kwam door de vrouwelijkte spelleiding, maar wij waren het daar natuurlijk echt niet mee eens. Na de pauze werd er weer flink gestreden en vielen al snel de nodige bingo’s waardoor de kist aardig leegraakte, maar daar is hij ook voor! Na een spannende finaleronde waarbij echt uit volle borst meegzongen werd, ging de overwinning naar team groen met 91 punten. Team oranje eindigde als tweede met 82 punten en door de “Pech, de helft van de punten weg” van team blauw eindigden zij als laatste met 31 punten.
Ad en Beppie en iedereen die deze avond aanwezig was, we hebben vanavond het leven in ieder geval goed gevierd!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ben &Tecla
  15 juli 2018 om 10:33

  Ad en Beppie .
  Het was n fantastische avond met Just Beat It ,grandioos om zo het leven te vieren met iedreeen.
  Ben &Tecla

 • Miranda
  15 juli 2018 om 21:08

  Ad en Beppie
  Wat is dat bijzonder we vieren het leven geweldig om dit met zijn allen te kunnen doen bedankt voor de gezellige avond JustBeatlt.nl.
  Gr Miranda en William

 • harriet
  18 juli 2018 om 21:49

  Ad en beppie , een geweldige avond , vier het leven😘nogmaals BEDANKT 👍🌼groetjes jos & harriet

 • de Groot
  18 juli 2018 om 22:36

  Hallo beppie en ad , het was super mooi om zo het leven samen te vieren, het was erg leuk om te doen, jos en ik hebben ontzettend genoten , erg gezellig,vele lieve groetjes jos en corrie

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder