Verjaardag Arjan 40

Arjan hoort er nu ook bij; De club van 40! En speciaal voor deze memorabele leeftijd nodigde hij al zijn vrienden, familie en het Ik Hou Van Brabant team uit bij De Toren om zijn verjaardag samen te vieren!

Arjan had zelf de teams samengesteld en hij gokte er natuurlijk op dat hij zelf en zijn Jennifer met team rood gewoon met de overwinning naar huis zou gaan. Nou, dat had hij mooi mis. Zo’n beetje de hele show wisselden team blauw en wit elkaar af op de eerste plek. Met de nieuwe roddel verhaaltjes blijft het moeilijk om het goed door te vertellen maar uiteindelijk slagen de teams er toch in om enkele punten te scoren. Wel werd er flink gescored met het raden van de liedjes, de logo’s en de spreekwoorden.
Ook het grote zoenspel met de jarige Arjan hielp team rood niet aan voldoende punten en toen team blauw bij de laatste vraag de “pech” draaide, ging team wit er mooi met de overwinning vandoor!
De einduitslag:
1. Team wit met 64 punten
2. Team rood met 50 punten
3. Team blauw met 32 punten

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder