50 jaar worden, dat moet natuurlijk gevierd worden! En deze verjaardag van Reinier is er zéker één om te vieren en hoe kun je nou beter verbinding leggen tussen verschillende mensen dan met een spelshow van Pop-Up Uitjes.

De jarige Reinier had alle buren, vrienden, voetbalclub VV Heeswijk vrienden en familieleden verdeeld over 3 teams. Zo had iedereen ook eens een ander clubje om gezellig mee te kletsen en natuurlijk om te strijden. Want strijden zat er bij de meeste wel in, dat was al snel duidelijk. In 2 rondes werd iedereen vermaakt met leuke opdrachten, muziek en niet te vergeten de foute bingo met foute bingoprijzen. De sfeer zat er heerlijk in, van jong tot oud(er) ging er fanatiek in en na 2 rondes hadden we als winnend team team groen met 132 punten. De tweede plek was voor Reinier met zijn team met 129 punten en tot slot team oranje met precies 100 punten.
Mensen, het was een prachtig begin van dit 50-jarige feest, jullie waren ook geweldig 😉 En met DJ Theo werd het een avond om nooit te vergeten.
Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Reinier
    1 november 2023 om 22:09

    Hoi Manon & Jeroen,
    dank voor de onvergetelijke avond. Een superfeest.
    Jullie hebben waargemaakt, wat ik in gedachten had. De avond is verlopen zoals ik gehoopt had. Keigezellig en heel veul plezier gemaakt. Een herinnering om niet te vergeten. Dank je wel.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder