25 jarig jubileum Volleybal Club Hoogeloon

Zooooo, dat was mazzel met het weer! Na veel mooi weer te hebben gehad, hebben we de laatste week ook wel wat buien gehad, maar vandaag was weer een TOP dag! De Ik Hou Van Brabant spelshow was te gast in Hoogeloon bij VC Hoogeloon waar zij hun 25 jarig jubileum vierden! Deze middag was niet alleen voor de dames en herenteams, maar natuurlijk ook voor de grote groep jeugdleden!

Deze middag konden we heerlijk buiten genieten van het zonnetje en super enthousiast deelnemen aan de Ik Hou Van Brabant spelshow. In het begin van de show leek het blauwe team zo naar de overwinning af te stevenen, maar gelukkig trokken zowel het witte als het rode team aan de noodrem en brachten het blauwe team tot stoppen!
In de pauze kwamen de bakken water, de sponsen en de waterbalonnen tevoorschijn en vond er nog een heus waterbalet plaats! Deze afkoeling had de 3 teams goedgedaan, want na de pauze werden er weer flink wat punten gescored zodat we de volgende einduitslag hebben gekregen:

Op de eerste plaats is het Witte Team geeindigd met 71 punten
Op de tweede plaats is het Rode Team geeindigd met 53 punten
Op de derde plaats is het Blauwe Team geeindigd met 50 punten

Wij willen alle dames, heren en natuurlijk ook de kinderen bedanken voor jullie strijdlustige en enthousiaste deelname en laat hieronder nog een berichtje achter!