Varkensstudieclub De Rips, Milheeze en Bakel

Een paar weken gelden stonden we nog in de voetbalkantine van Bavos in Bakel en vandaag waren we te gast in De Rips voor alle leden en aanhang van de varkensstudieclub van De Rips, Milheeze en Bakel met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Onder leiding van Prins Bart en het aanstaand bruidspaar Lydia en Martijn werd er deze avond flink gestreden in een show waar veel gelachen, gestreje en de meest uiteenlopende spelletjes gespeeld werden. Natuurlijk blijft het leuk als de show gepersonaliseerd wordt (Hè Bart en Lydia 😉 ). De strijd leek bij de rust al grotendeels gestreden. Team rood bleef maar aan kop, team wit was een goede middenmoter en team blauw had wat moeite om punten te scoren. Echter na “De Kaart Van Brabant” vloog team wit met een score van 24 punten het rode team keihard voorbij en ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor met 98 punten. Team rood eindigde als tweede met 70 punten en tot slot eindigde team blauw als derde met 63 punten.

Iedereen kei bedankt, het was weer een gezellige avond bij d’n Eik in de Rips! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marjan van Bommel
  17 april 2016 om 08:57

  Gullie ok bedankt vu unne gezellige schonne avond, veul leut en plezier.

 • Mathy Verrijt
  17 april 2016 om 16:04

  ’t was kei skôn.
  Seunt dè er mar 2 rondes waren, anders hà blauw wijt gewonne

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder