Uniek vriendenuitje De Buitenbeentjes

Een uniek vriendenuitje met vriendengroep De Buitenbeentjes in Nuland, een avond om niet snel te vergeten!

Waar het begon met een groep van 7 vrienden is de groep gegroeid met vrouwen en kinderen. Iedere eerste zaterdag van juli is bij iedereen gereserveerd voor het jaarlijkse vriendenuitje en dit keer waren wij te gast met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Met een persoonlijke twist, de nodige humor, leuke spelletjes en muziek zal deze avond de boeken in gaan als uniek en onvergetelijk. Na het persoonlijk voorstellen van de captains begon er al meteen een flinke strijd. Team blauw deed echt zijn uiterste best maar bleef lang op 10 punten steken. Ook aan het fanatisme van team rood lag het niet dat de punten achterbleven op team wit. Na 2 spelrondes stond dit team onder leiding van Joost zo dik bovenaan dat ze meer dan 2 keer zoveel punten hadden als team rood en blauw. Helaas voor team rood bleef het rad bij de laatste vraag op de pech steken waardoor ze ook nog eens de helft van de punten kwijt raakten.
Team Wit ging er met de overwinning vandoor met 85 punten. Team blauw eindigde als tweede met 31 punten en de laatste plek was voor team rood met 20 punten.
Vriendengroep De Buitenbeentjes, het was een uniek vriendenuitje! Bedankt voor jullie fanatieke deelname en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder