Uitje raad van 11, prins en adjudanten CV Herpen

Het jaarlijks uitje met de raad van 11, de prins en zijn adjudanten werd dit jaar gevierd bij Bloessem in Herpen en natuurlijk mocht het team van Pop-Up Uitjes niet ontbreken met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Het is alweer bijna de 11de van de 11de en dus zijn prins Berrie en zijn adjudanten bijna aan het eind gekomen van hun heerschappij. Een mooie reden dus voor een mooi feestje en dat is zeker gelukt vanavond. Met captains “Frits”, Berrie en “Bert” als kopman van team rood, wit en blauw werd er fanatiek (Gruwelijk fanatiek) gestreden om de eerste plek. Het rad raakte op hol, de gemoederen liepen hoog op bij de beslissingen van de jury en toen ook nog team rood (Met enkele organisatoren van deze avond in hun midden) met de overwinning naar huis ging, was het hek van de dam! Gelukkig zijn wij wel wat gewend en iedereen weet toch ook dat degene die afrekent degene is die wint 😉
Al met al hadden we na 2 spelrondes de volgende einduitslag:
1. Team rood met 124 punten
2. Team blauw met 84 punten
3. Team wit met 65 punten
Dames en heren, het was een schône avond en wij zijn het helemaal eens met jullie motto “Wa is’t toch schôn same”! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder