Uitje Middenbeemster Turondo Dance

Hé Pop-Up Uitjes, kunnen jullie heeeeel toevallig zaterdag nog? Oh ja, het is trouwens in Middenbeemster!

Heel toevallig hadden we nog wel een gaatje en ook een uitje organiseren in Middenbeemster is geen probleem. Dus zo stonden we vandaag voor Turondo Dance in Noord-Holland met de Just Beat It spelshow. Nadat de meiden in de middag al een workshop hadden gehad van Juvat, was het vanavond tijd voor teambuilding met een knipoog. In 3 teams werd er gestreden om de felbegeerde gouden bokaal en natuurlijk om de foute prijzen uit ons Bingo winkeltje. In een energieke show waarbij de 3 teams met super veel enthousiasme tegen elkaar streden, ging het aardig gelijkop. Met alle opdrachten en Bingo’s werden er over en weer flink wat punten gescoord en werd er met name ook veel gelachen. met name bij Just Scream it gingen de spelers flink los, vanavond als jullie en wij in bed liggen horen we jullie nog steeds schreeuwen 🙂
Na 2 spelrondes en een spannende finale hadden we voor het eerst in de geschiedenis van Just Beat It een gelijke stand tussen team Groen en Oranje. Dat betekende een shoot-out waarbij team Groen aan het langste eind trok. Zij gingen met de bokaal naar huis met 116 punten. Team oranje eindigde als tweede met 113 punten en tot slot team blauw met 89 punten.
Dames, het was echt de moeite waard om naar Middenbeemster te komen voor een onvergetelijk uitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Turondo dance
    10 december 2022 om 23:45

    Bedankt voor de super leuke avond, iedereen vond het echt kei leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder