Uitje carnavalsvereniging Dors(t)vlegels

Een uitje voor een carnavalsvereniging organiseren? Pop-Up Uitjes bellen dacht John toen het uitje voor de Dors(t)vlegels in Sint Michielsgestel georganisserd moest worden. Het team van Pop-Up uitjes was namelijk meer dan bevallen bij het personeelsuitje van zijn Hema 🙂

Op weg naar de 11de van de 11de was het de hoogste tijd om samen weer eens wat te gaan doen. Na lekker gegeten te hebben bij zaal Overberg kon de strijd beginnen. Teams Rood, Wit en Blauw gingen de strijd met elkaar aan. Aan het begin van de show was team blauw supersnel met drukken, maar al snel kwamen team wit en rood los. Al op de eerste noot werden liedjes herkend en logo’s en plaatsnamen werden binnen de kortste keren herkend. Helaas voor team wit en rood was dit niet genoeg om team blauw af te stoppen. Team blauw ging dan ook met een ruime zege van 101 punten naar huis. Team rood eindigde als tweede met 50 punten en tot slot team wit met 51 punten.
Mensen van carnavalsvereniging Dors(t)vlegels, ontzettend bedankt voor dit leuke en gezellige uitje! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en Bedankt
Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • John
    24 oktober 2021 om 15:47

    Hoi Manon en Jeroen.

    Bedankt voor de geweldige avond.

    John

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder