Teamuitje Vrouwen 1 Udi ’19

Wat ga je doen met een stel fanatieke dames na een potje sjouwen op Bedaf? Juist, de Just Beat It spelshow spelen! Zo ging vandaag het Vrouwen 1 team van Udi 19 met en tegen elkaar de strijd aan in een teamuitje om niet snel te vergeten!

Jacqueline, die ook het hele seizoen klaarstaat voor deze dames, had speciaal voor dit teamuitje de huiskamer leeggehaald zodat er plaats was om de strijd aan te gaan. En dat laatste lukte prima! Het kan bijna niet anders dan dat het er op het veld fanatiek aan toegaat, want ook bij deze teambuilding werd er niet voor elkaar onder gedaan. Lange tijd leek het oranje team niet echt aan scoren toe te komen en namen team blauw en groen samen de leiding. Het finalspel gooide alleen wel roet in het eten voor beide koploopsters. Waar team groen en blauw de pechkaarten trokken, ging team oranje er met 90 punten met de overwinning vandoor! Team blauw eindigde als tweede met 63 punten en tot slot team groen met 33 punten.
Dames, dit teamuitje was voor jullie een goede teambuilding die met name erg gezellig was! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder