Teamuitje voetbalteam Maaskantse Boys

Iedereen van het eerste van de Maaskantse Boys die zich voor vandaag afgemeld had, heeft echt wat gemist! Maar met de 10 man die wel aanwezig waren, hebben we er een kei gezellig teamuitje van gemaakt met de Ik Hou Van Brabant show. Een geweldige start van een mooie avond die in Den Bosch wordt afgesloten.

Langzaam druppelde iedereen zo tegen de klok van 7 uur binnen, maar toen konden we dan ook beginnen. De strijd ging vandaag tussen team rood en team wit en dat de groepen maar uit 5 man bestonden, maakte voor de strijd niks uit. In het begin leek het er echt op dat team rood zo met een dikke voorsprong zou gaan winnen, maar langzaam maar zeker wist team wit in te lopen en zelfs de eerste plek over te nemen. Het bleef daarna spannend tot en met de laatste vraag en het geluk was aan de zijde van team wit toen het rad net voorbij de pech schoot!

Mannen, het was echt een kei gezellige avond waarbij jullie en wij een berg schik hebben gehad. Iedereen die er niet bij was, moet wel spijt hebben nu! Laat onder de foto’s nog effe een reactie achter, dan kan de rest ook lezen hoe het geweest is!

Houdoe en bedankt,
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder