Teamuitje Voetbalclub BMC Berlicum

Dit jaar was de kwis van voetbalcub BMC uit Berlicum niet zomaar een een kwis, het was de Ik Hou Van Brabant spelshow! Op 1 avond werden 2 voorrondes van 3 teams gespeeld en de winnaars van deze 2 shows hebben gestreden in de finale. Deze editie van Ik Hou Van Brabant had een flinke BMC tint gekregen met leuke vragen over de club en er kwamen veel bekende BMC’ers voorbij! Dit zorgde ervoor dat dit teamuitje toch een geheel eigen en herkenbaar karakater kreeg!
Kijk hier voor het redactiestuk op de BMC Website!

Voorronde 1

In Voorronde 1 stonden het jeugbestuur, BMC1 en Dames 2 tegenover elkaar met de volgende uitslag:
De eerste plaats voor het Witte Team, het jeugdbestuur, met 37 punten
De tweede plaats was voor het Rode Team, Dames 2, met 29 pungen
De derde plaats is voor het Blauwe Team, BMC1 met 17 punten

Voorronde 2

In Voorronde 2 stonden BMC2, BMC3 en Dames 1 tegenover elkaar in een stevige strijd. Aan het eind van deze voorronde zijn de volgende scores behaald:
1. Het Blauwe Team: BMC2, met 39 punten
2. Het Rode Team: Dames 1, met 22 punten
3. Het Witte Team: BMC3, met 18 punten

Finale

Uit de voorrondes zijn dus het jeugbestuur en BMC2 gekomen als winnaars en deze 2 teams gingen in de finaleronde de strijd met elkaar aan! Het ging hard tegen hard en de scores gingen echt gelijk op. Na een half uur was de winnaar bekend: Het Blauwe Team BMC 2 ging met 27 punten met de eerste prijs naar huis!
Iedereen super bedankt voor jullie deelname en we zien jullie graag nog eens terug!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • BMC Berlicum
    4 mei 2012 om 12:53

    We hebben genoten van een heerlijk avondje met “IkhouvanBrabant. Het was een probeersel om de bekende quizavonden met de bekende vragen reeksen te vervangen door iets nieuws. Het probeersel werd een geslaagd evenement met veel sfeer, een gezellige avond waarbij de leden indien nodig verdeeld werden over de diverse groepen. Unaniem waren de deelnemers van mening dat deze opzet, met voldoende ruimte voor “BMC onderdelen” voor herhaling vatbaar is.

    vv BMC Berlicum