Teamuitje Dames 1 en 2 VOW Zijtaart

Vandaag waren we geland in Zijtaart bij voetbalvereniging VOW waar we te gast waren bij het teamuitje van de teams Dames 1 en 2 van VOW Zijtaart. Met de Welcome On Board show hebben we er een gezellige vlucht van gemaakt!

Zoals het hoort was iedereen in stijl gekleed. De oranje shirts waren uit de kast gehaald en de lederhosen en sombrero’s kwamen van zolder zodat iedereen piekfijn gekleed was. Team Mexico ging gelijk fanatiek en met een flinke voorsprong van start. Even dachten de dames dat de buit al binnen was, maar team Holland en Oostenrijk lieten het er niet bij zitten. We moeten toegeven dat zij tot de tussenlanding niet al te veel punten hadden gescored, maar na de pauze gingen ze uitstekend en wisten ten koste van team Mexico als tweede te eindigen met 73 punten. Team Mexico eindigde als derde met 66 punten. Team Holland echter ging er met de hoofdprijs vandoor met maar liefst 103 punten!

Dames (en heren), kei bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Mind your step!
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder