Team Handhaving Oss, skon fistje

Team Handhaving van de gemeente Oss, soms komen we ze niet graag tegen, maar hoe anders was het vandaag! Het Ik Hou Van Brabant team zorgde er deze doordeweekse dinsdagmiddag voor dat het 1 groot feest werd in Oss!

Team rood, wit en blauw waren mooi aan elkaar gewaagd. Team rood wist zo’n beetje alle benaderingsvragen goed in te schatten, team blauw wist weer veel muziekvragen en team wit scoorde gewoon over de hele linie flink wat punten. Na de korte pauze stond iedereen meteen weer startklaar. In deze tweede helft werd de strijd nog groter en zonder al te veel vals te spelen, ging aan het eind van de show de overwinning naar het blauwe team met 106 (17,6 punt pp) punten, gevolgd door het rode team met 78 (15,6 punt pp) punten en tot slot het witte team met 41 (6,8 punt pp) punten.

Het was een skônne dinsdagmiddag met veul schik! Leuk als je onder de foto’s nog even een reactie achterlaat!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • karelroelofs
  12 juni 2014 om 14:28

  Beste mensen van de organisatie ik hou van Brabant,wat hebben we een goeie en gezellige middag gehad.Dit is zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.Heel mooi in elkaar gezet. Ik zal dit voor jullie promoten.

  Kei Mooi

 • Jan van den Berg
  12 juni 2014 om 16:40

  Heel erg proffesioneel opgezet entertainment. Wat hebben we gelachen. Fantastisch.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder