Een surpriseparty organiseren hoef je natuurlijk niet zelf te doen, dat kun je ook overlaten aan de experts zoals het team van Pop-Up Uitjes! Zo organiseerden we de surpriseparty voor Ilse en verzorgden dit tot in de puntjes.

In het diepste geheim had Dennis contact met het team van Pop-Up Uitjes om een fantastisch verrassingsfeest te geven voor zijn vrouw in zijn bedrijfshal. Met zo min mogelijk contact, om ontdekking te voorkomen, werden alle voorbereidingen getroffen. Van de catering tot de aankleding, van het opmaken van de uitnodigingen en het versturen daarvan tot de begeleiding van de gasten tijdens de avond. Een all-inclusive pakket om het zo maar te noemen.
In een dag tijd werd de loods omgebouwd tot een sfeervolle feestlocatie zodat de surpriseparty om 19.30 kon beginnen. Het was fantastisch om te zien hoe Ilse en Dennis zelf konden genieten van hun eigen feest en zich geen zorgen hoefden te maken. Nadat de avond rustig was begonnen met de felicitaties, een kop koffie en voorzichtig geroken werd aan de eerste biertjes en wijntjes, was het ook nog tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow “Ilse & Dennis Editie”. Een spelshow vol foto’s, filmpjes, vragen en opdrachten rond Dennis en Ilse en een vleugje Brabant natuurlijk. Het hele gezelschap werd ingedeeld in 3 teams. Iedereen werd lekker gemixt waardoor je ineens ook met mensen aan de praat raakte waar je normaal niet snel bij zou gaan staan. Samen in een team strijden, overleggen en een borrel drinken geeft de avond ineens een andere wending.
Na de spelshow was het verrassingsfeest natuurlijk nog niet gedaan, sterker nog, het feest was pas net begonnen! Met onze huis-DJ werd er nog een flink feest gebouwd, een feest om niet snel meer te vergeten!

Ook een leuke surpriseparty organiseren? Kijk op onze events pagina!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder