Super Vrijwilligersavond VV Handel

Op de vraag of de Ik Hou Van Brabant spelshow ook voor een vrijwilligersavond met meer dan 100 man gespeeld kan worden, is volgens ons vandaag weer een duidelijke “JA” als antwoord gekomen. De vrijwilligersavond van VV Handel was geheel in het Brabantse thema een groot succes! Grote complimenten aan de organisatie voor de rood-witte aankleding, de warme Brabantse ontvangst met Schrobbeler en de Brabantse hapjes!

Door te sjoelen werd bekend wie in welk team terechtkwam. Hierdoor hadden we een mooi verdeeld gezelschap over team rood onder leiding van Peer, team wit onder leiding van Bert en team blauw onder leiding van Sparrie. En zoals het goede voetballers betaamd, werd er flink gestreden! Of er nou logo’s geraden moesten worden, liedjes of bekende Brabanders. Om alles moest voor een goeie gestreden worden, maar gelukkig was er ook genoeg tijd voor humor en slappe klets.
In het begin ging de strijd lekker gelijk op. Team blauw nam aan het begin nog wel de leiding en team wit bleef wat achter. Maar toen team wit eenmaal de juiste flow had gevonden, gingen ze als een speer en gingen ze uiteindelijk ook met de overwinning naar huis met 87 punten. De tweede plek was voor team blauw met 62 punten. En last but not least: Team rood met 49 punten.

Iedereen kei bedankt voor deze geweldige avond. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen ook anderen lezen hoe het was geweest!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • aafke
  7 november 2015 om 12:58

  Super leuke avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Johan van de Ven
  9 november 2015 om 10:37

  Beste Manon en Jeroen,

  We hebben al vele positieve reacties ontvangen voor de leuke avond en deze zijn natuurlijk ook voor jullie bedoeld.

  Namens de Activiteitencommissie van VV Handel nogmaals bedankt voor de geweldige show!

  Wellicht tot ziens 🙂

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder