Succesvol vrijwilligersfeest Golfclub Riel

Wat een prachtige dag voor het vrijwilligersfeest van Golfclub Riel in Geldrop! Na een golgclinic was het tijd voor het hoogtepunt van de dag: De Ik Hou Van Brabant spelshow! Het was een fantastische middag vol humor en strijd!

Voor het Ik Hou Van Brabant team was het weer de eerste show na de vakantie. Ook deze vakantie hebben we niet stilgezeten, maar zijn we druk bezig geweest met nieuwe roddelverhalen, nieuwe benaderingsvragen en het nieuwe Plaatsnamenspel.
De 3 teams waren al begonnen met de strijd op de golfbaan waardoor team Rood met 3 punten startte, team Wit met 6 en team Blauw met 9 punten. Met het Ik Hou Van Brabant spel werd de strijd in het clubhuis onverminderd voortgezet. Met vragen over Brabant in allerlei vormen, maten en spellen werd op een gezellige manier gestreden om de hoofdprijs van vandaag! Het logospel bleek een lastig spel, maar met de liedjes uit de oude doos hadden jullie beduidend minder moeite!
Kortom een kei gezellige middag waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat wordt!

Geniet hieronder nog even na met de foto’s en vergeet niet om onderaan deze pagina nog even een reactie achter te laten!

Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Margriet Faassen
  29 augustus 2015 om 21:11

  Super van het begin tot het eind een waar spektakel . Wat hebben we met z’n allen gelachen gezongen en genoten echt een heerlijke en gezellige middag !

 • jeanne eikemans
  29 augustus 2015 om 22:42

  Super, super dag gehad met jullie. In een woord geweldig!!
  Weten jullie ook hoe ik die foto’s kan delen op onze facebookpagina of website.

  Heel veel dank en groetjes,
  Jeanne en CIndy

 • Han de Laat
  29 augustus 2015 om 22:59

  Geweldig, sfeerbrengend en iedereen enthousiast betrokken.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder