Start van het seizoen met Buurtvereniging Oude Leede Pijnacker

Zo, de vakantie zit er weer op voor het Ik Hou Van Brabant team en de eerste show van het seizoen was gelijk al een “buitenlandse” show in Pijnacker voor buurtvereniging Oude Leede. Het bewijs is geleverd dat ze ook buiten Brabant mooie feestjes kunnen bouwen!

Hoewel de petjes in het begin aarzelend opgezet werden, groeiden de tams gestaag door de fantastische captains Willem, Rob en Rina. Teams rood en wit gingen gelijk zij aan zij uit de startblokken terwijl team blauw nog lang op de 0 punten bleef steken. Ondanks die 0 punten zat er bij alle drie de teams een prima sfeertje in. Na vele spellen over Brabant en een vleugje Pijnacker bleek dat het met de kennis over Brabant bij de deelnemers wel snor zat. Na 2 fanatieke spelrondes waarbij uiteindelijk over en weer flink wat punten gescoord werden was dit de einduitslag:
Eerste plaats: Team wit met 99 punten
Tweede plaats: Team rood met 71 punten
Derde plaats: Team blauw met 33 punten

Dames en heren van buurtvereniging Oude Leede, bedankt voor de gezelligheid en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt.
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen