Sponsorenavond Voetbalvereniging Nooit Gedacht

Ook voor de invulling van een sponsorenavond van een sportvereniging moet je bij Pop-Up Uitjes zijn! En zo nam de sponsorcommissie van voetbalvereniging Nooit Gedacht uit Geffen een paar weken geleden contact met ons op. “We mogen weer”, na 2 coronajaren was dit de boodschap van de commissie en iedereen had er al meteen zin in. Na een bezoekje aan de sportkantine en een overleg met de harde kern van de sponsorcommissie werd het wel duidelijk, het ging de gepersonaliseerde versie van de Ik Hou Van Brabant spelshow worden. In deze show kunnen we namelijk maximaal gebruik maken van een gepersonaliseerd uitje. Zo gebruikten we de logo’s van de sponsoren, een persoonlijke introductie, vragen over de voetbalvereniging en ook aan de opdrachten werd een personal touch gegegeven.

Nadat alle sponsoren aanwezig waren op de sponsorenavond, kon de show beginnen. Met de leukste teamcaptains en een enthousiast publiek moest het wel een gezellige avond worden. Team wit en rood gingen samen goed van start, terwijl het blauwe team nog wat achter bleef. De vragen en opdrachten wisselden elkaar in een lekker tempo af en zeker de gepersonaliseerde opdrachten vielen in de smaak. Na veel lachen, punten scoren, intern overleg tijdens de rust bij het blauwe team en de nodige strijd, ging uiteindelijk de overwinning van deze sponsorenavond naar team rood met 67 punten! Namens het team van Pop-Up Uitjes van harte gefeliciteerd!
Bedankt allemaal voor jullie deelname en heel graag tot een volgende keer bij jullie cluppie, bij een familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen