Skôn feestje bij brandweer Lith

De verhalen over de Ik Hou Van Brabant spelshow voor brandweerkorpsen gingen als een lopend vuurtje! Na Geffen, Sint Michielsgestel, Leende, Heesch en vele andere waren we vandaag te gast bij korps Lith in de kazerne waar we er één groot feest van hebben gemaakt!

Al tijdens het opbouwen was het gelijk gezellig met bekende mensen en de eerste dansjes! De teams waren al bekend, dus we konden gelijk van start. Met captains Twan, Twan en Bertie was het maar de vraag of het allemaal wel goed zou komen. Net als gisteren, bleef ook vandaag team Rood lang oan d’n achterste mem hangen. Team wit stond in de pauze dik aan kop met 59 punten en daar was captain Twan maar wat trots op (Zie foto). Deze ruime voorsprong was met name te danken aan de supersnelle en veelal juiste antwoorden tijdens het grote logospel.
In de tweede ronde waren er weinig schokkende scorewisselingen, anders dan dat het rode team net boven het blauwe team wist uit te komen. Maar zoals altijd is bij de laatste vraag alles nog mogelijk. Team wit stond dan wel op een ruime voorsprong, maar team Rood en Blauw konden met een beetje geluk zomaar nog winnen. Het zat er echter niet in voor het blauwe team en zo ging team wit er met 83 punten met de overwinning vandoor. Team blauw eindigde als tweede met 63 punten en team rood eindigde op de derde plek met 54 punten.
Het was een kei skône avond bij de brandweer in Lith. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder