Post-Actievendag Skipov

Ieder jaar wordt voor alle post actieven, jawel, de post-actievendag, georganiseerd! Voor deze gezellige dag met alle oud-medewerers en directeuren van Skipov was dit jaar het Ik Hou Van Brabant team gevraagd om het entertainment te verzorgen en natuurlijk hebben we dat met liefde gedaan!

Nadat iedereen een team had uitgekozen en de captains bekend waren gemaakt, kon de strijd beginnen. Met vragen op het klassieke schoolbordje, verschillende spelletjes op het scherm, het schortenspel, roddelen en het raden van liedjes, hebben we er samen een kei mooie middag van gemaakt. Gelukkig was er nog wat tijd over om lekker bij te kletsen en om samen heerlijk te lachen! De tijd vloog voorbij en voordat we het in de gaten hadden was het alweer donker, was de fles van het witte team gestolen en hadden we een winnend team.
De einduitslag:
1ste prijs: Team wit met 94 punten
2de plek: Team rood met 68 punten
3de plek: Team blauw met 65 punten

Wij danken jullie voor de gezellige middag en wie weet komen we elkaar nog eens tegen! Laat onder de foto’s even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Anny van Haaren
    20 november 2015 om 17:26

    Wij hebben genoten van een gezellige middag. De diverse spelletjes waren gevarieerd en er werd veel gelachen. Jullie brachten het leuk. Succes voor de toekomst.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder