Playbackshow en Welcome On Board Giessen

Na de succesvolle Ik Hou Van Brabant show in 2013, presenteerden we vandaag niet alleen de Welcome On Board show maar ook de Grote Mini Playbackshow voor oranjevereniging Je Maintaindra in Giessen! Alle kinderen uit Giessen waren weer aanwezig en het was weer een playbackshow van formaat!
<--more-->
We begonnen de avond met de eerste helft van de Playbackshow. Iedereen had flink geoefend en links en rechts hadden de moeders nog wat meegeholpen en het resultaat was dan ook uitstekend! Na een pauze waarin iedereen even lekker kon dansen en hossen vertrok de vlucht van IHVB Royal Airlines. Met team Oostenrijk, Mexico en Holland was het weer een turbulente vlucht met een tussenstop voor de tweede helft en de uitslag van de playbackshow. De winnaars van de playbackshow waren de meiden van Spiegelbeeld en terecht Richard met Hero!
De vlucht vetrok daarna weer snel om binnen een half uurtje op de eindbestemming uit te komen. Leek het eerst nog dat Holland geen schijn van kans had en dat het tussen Mexico en Oostenrijk zou gaan, gaat team Holland er gewoon met de overwinning naar huis!
De uitslag:
1. Holland met 58 punten
2. Oostenrijk met 57 punten
3. Mexico met 48 punten
We hopen dat jullie genoten hebben van de vlucht en natuurlijk de playbackshow en de after-party!
Mind your step en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder