Oud-prinsen uitje Empeldonk

Zoals het bij oud-prinsen gebruikelijk is, zijn de laatste oud-prinsen verantwoordelijk voor het organiseren van de uitjes. En zo boekte Prins Bas d’n Uurste het team van Pop-Up Uitjes voor een super avond voor alle oud-prinsen van De Uilen uit Empeldonk.

Na een heerlijk diner bij Zaal Van Haandel was er een goede bodem gelegd voor een gezellige avond. In 3 teams gingen de deelnemers de strijd met elkaar aan bij de Ik Hou Van Brabant Spelshow. Onder leiding van de 3 ervaren captains werden er in een rap tempo veel opdrachten en spellen uitgevoerd en werden gepersonaliseerde vragen gesteld. In het begin lagen de scores nog aardig dicht bij elkaar, maar al snel liepen team blauw en wit uit op team rood. Na de pauze was team wit niet te stoppen en met 100 punten gingen zij er met de overwinning vandoor. Team blauw eindigde als tweede met 51 punten en tot slot team rood met 44 punten.
Dames en heren, bedankt voor deze gezellige avond en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Frits
    22 oktober 2022 om 12:03

    geweldig leuke avond, actie voor iedereen, veel gelachen