Origineel uitje societeit Abnocto in Made

Na wat speurwerk op internet voor een origineel uitje van societeit Ab Nocto vond organisator Jan Saarloos het Ik Hou Van Brabant team. Direct klom hij in de pen boekte de Ik Hou Van Brabant spelshow en zo stonden we vandaag in Made (Noord-Brabant natuurlijk!).

Nadat iedereen zijn of haar plekje had gevonden in team rood, wit of blauw, kon de spelshow beginnen. Het ging er al gelijk flink op en team blauw en wit wisten al direct een voorsprong te nemen op team rood. Over en weer liepen de scores aardig op. Team wit was bijvoorbeeld sterk in de dieren die in een Brabander verafnderde, team blauw in het draaien van de ’10’ punten. Team rood wist wel wat liedjes te raden, maar daar bleef het rad steken op de PECH, 1, 2 of 3 punten.
Over ons Drieka wil ik hier eigenlijk maar niet al te veel woorden meer vuil maken… Na 2 kei gezellige uren hadden we dan uiteindelijk toch een winnen team en wel team Blauw! Zij wonnen deze editie van Ik Hou Van Brabant in Made met 78 punten. Gevolgd door team rood met 67 punten en tot slot team wit met 60 punten.

Kei bedankt voor de kei gezellige avond en heel graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Vergeet ook niet om eens te kijken op onze webshop www.streekvol.nl voor leuke streekpakketten als cadeau, relatiegeschenk en verantwoord kerstpakket!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder