Origineel uitje Etten-Leur

Vandaag was Pop-Up Uitjes op pad naar Etten-Leur om voor de buurtpreventie vrijwilligers van Etten-Leur een fantastische avond te verzorgen met een origineel uitje.

Het moest wel een speciale avond worden, want vanwege Corona is dit uitje meerdere keren verzet. Gelukkig was het dan vandaag zover, met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het een avond om niet snel te vergeten. In 3 teams werd gestreden om de overwinning. En de strijd ging lekker gelijkop. De buurtpreventie vrijwilligers van de verschillende wijken bleken aardig aan elkaar gewaagd te zijn. Met Jan als joker en 3 fantastische captains, kon het ook eigenlijk niet mis. Er werd volop gestreden met het schortjesspel, de zinderende vragenronde en de voetjes gingen van de vloer tijdens de polonaise. Na 2 rondes en flink wat strijd en lachen werd Team Rood kampioen met 56 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 50 punten en met 1 puntje verschil werd team wit derde met 49 punten.
Beste vrijwilligers, bedankt voor dit originele uitje in Etten-Leur en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder