Origineel feest van Abraham Mark bij De Leesthoeve

Mark zag abraham en dat moest gevierd worden! In de sfeervolle zaal van De Leesthoeve waren alle familieleden uitgenodigd om er, onder het genot van een hapje, drankje en natuurlijk de Ik Hou Van Brabant spelshow, een mooi feest van te maken.

Nadat alle gasten zich verdeeld hadden over team rood, wit en blauw (Mark had zichzelf natuurlijk in het sterkste team ingedeeld!), kon de show beginnen. Er kwamen foto’s, liedjes, vragen en opdracht voorbij voor jong en oud, zodat iedereen mee kon doen. Erg knap op hoeveel vragen sommige jonge deelnemers, zoals Max, het juiste antwoord konden geven.
Na de onderbreking waarbij Mark zijn enkeltje Timboektoe bij elkaar puzzelde, speelden we de finaleronde. Het witte team had maar een kwart van de punten van team blauw, maar zoals wij altijd zeggen: Alles kan nog veranderen! En dat bleek maar weer, want voordat we naar de laatste finalevraag gingen, was er slechts een verschil van 9 punten. De eer ging toch naar team blauw, zij gingen met 67 punten met de overwinning naar huis, gevolgd door team rood met 53 punten en tot slot het witte team met 50 punten.

Mark, het was een fantastische middag waarbij we veel lol hebben gehad! Iedereen hartstikke bedankt voor jullie gezellige bijdrage en vergeet niet om onder de foto’s even een reactie achter te laten!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Mark
  23 november 2014 om 21:55

  Lieve Manon en Jeroen,

  Wat een geweldige middag/avond hebben we gehad. Werkelijk fantastisch! !!!!!!!!
  We hebben ongelofelijk veel plezier gehad dankzij jullie.

  We hadden ons geen betere verjaardag kunnen wensen.

  Wilma en Mark

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder