Het uitje van de Musis Sacrum Bakel werd er deze keer één om niet snel te vergeten met de Ik Hou Van Brabant spelshow van Pop-Up Uitjes!

Toen iedereen binnen was, de koffie ophad en een biertje, wijntje of wat anders had gekregen, kon de strijd beginnen. De ruim 60 deelnemers werden ingedeeld in team Rood, Wit en Blauw om zo samen met elkaar de strijd aan te gaan. En dat lukte aardig! Waar team rood echt even op stoom moest komen, gingen team Wit en Blauw lekker gelijkop. Even ging het helemaal mis met het rode team waardoor ze weer op 0 punten stonden. Gelukkig wist Frank als captain van het rode team zijn team in de pauze goed te motiveren waardoor er toch nog flink wat punten gescoord werden. In 2 spelrondes werd er flink met elkaar gestreden maar bovenal gelachen met de opdrachten, vragen en natuurlijk muziek. Het spel eindigde in Bakel met een flinke twist doordat team Rood de maximale 100 punten scoorde bij het finalespel waardoor team Rood er met 141 punten met de overwinning vandoor ging. Team blauw eindigde als tweede met 82 punten en tot slot team wit met 55 punten.
Beste mensen van de Musis Sacrum uit Bakel, bedankt voor de ontzettend gezellige avond en graag nog een keer tot ziens! We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s nog een reactie achter wilt laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Helene
  21 januari 2023 om 11:34

  De leden van Harmonie Musis Sacrum Bakel vonden het een hele leuke avond. Het was goed georganiseerd en als je dan ook nog bij het winnende team mag horen dan wordt het feestje alleen maar gezelliger. Top gedaan!!

 • Peter Goossens
  21 januari 2023 om 12:59

  Geweldige avond met jong en oud van onze vereniging Musis Sacrum. Een pittige strijd tussen de drie teams die in de laatste minuut werd beslist door een goede slinger aan het rad door Krystle. De derde helft ging nog door tot in de kleine uurtjes. Dank aan iedereen die heeft meegedaan en aan Pop-up-uitjes.
  P.S. We zijn een harmonie en geen fanfare, maar dat terzijde.
  Peter Goossens, voorzitter Musis Sacrum.

 • Ben
  21 januari 2023 om 16:24

  Jammer, we zijn gedegradeerd Van Harmonie naar Fanfare,

  • admin
   21 januari 2023 om 17:02

   Ai, zo was het natuurlijk zeker niet bedoeld en we hebben het net gecorrigeerd! Excuus! Maar het was desalniettemin wel gezellig!

 • Peter Goossens
  21 januari 2023 om 17:05

  Een geweldige avond met een geweldig enthousiaste mensen van Musis Sacrum. Er werd volop gestreden om de punten en na een fantastische slinger aan het rad door Krystle ging de overwinning in de laatste minuut toch nog naar team Rood. Dank aan iedereen die heeft meegedaan en aan de mensen van Pop-up uitjes voor deze mooie avond. Het ging nog tot in de kleine uurtjes door.
  P.S. We zijn geen fanfare maar een harmonie, maar dat terzijde.
  Peter Goossens, voorzitter Musis Sacrum Bakel.

 • Peter Goossens
  21 januari 2023 om 17:10

  Dacht dat mijn eerste bericht niet was opgeslagen en nu staan er 2 berichten. Zo gezellig met was het.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder