MMC Vrijwilligers uitje Veldhoven

Vrijdag 14 Februari, Valentijnsdag, de dag om alle vrijwilligers van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en Eindhoven eens flink te verwennen. Daarom werd het Ik Hou Van Brabant team uitgenodigd om ’s ochtends de Ik Hou Van Brabant spelshow te verzorgen voor het vrijwilligers uitje in Veldhoven.

Al om 9.00 uur in de ochtend stonden we paraat in het auditorium van het MMC in Veldhoven. Iedereen had de slaap net uit de ogen en na een bakje koffie, wist het Ik Hou Van Brabant team iedereen te motiveren om fanatiek mee te doen en dat lukte uitstekend! Team rood, wit en blauw streden met 175 mannen en vrouwen samen om de overwinning.

Na 2 rondes vol humor, spanning en sensatie bleek het rode team de beste spelers en het meeste geluk te hebben! Zij gingen namelijk met de overwinning naar huis met 81 punten, gevolgd door het blauwe team met 64 punten en vlak daarachter het witte team met 63 punten!

Vrijwilligers, wij zijn trots op jullie inzet bij het MMC en ook vandaag bij het Ik Hou Van Brabant spel! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder