MMC Vrijwilligers Uitje Eindhoven

Na een succesvolle show voor de vrijwilligers in Veldhoven, presenteerde het Ik Hou Van Brabant team op deze valentijsdag 2014 de Ik Hou Van Brabant spelshow voor alle vrijwilligers van het MMC in Eindhoven. De groep bestond uit een 75-tal mannen en vrouwen die zich al sinds jaar en dag inzetten in het Maxima Medisch Centrum.

Speciaal ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de vrijwilligersclub van het MMC pakte de organisatie groots uit. De dag begon in Eindhoven met een groot aantal verschillende workshops en na een broodje en een drankje was het rond half 2 tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow! Ook deze middag werd iedereen verdeeld over 3 teams: Rood, wit en blauw! Ondanks een voorzichtige terughoudendheid bij sommige mensen, was het een geweldige middag voor iedereen. Na 2 spelrondes waarbij iedereen weer wat opgestoken heeft over Noord-Brabant, met een flinke scheut humor natuurlijk, ging de overwinning naar het Blauwe Team met 84 punten, gevolgd door het rode team met 69 punten en tot slot het witte team met 68 punten!

Ook wij zijn trots op al het werk wat jullie als vrijwilligers allemaal doen en wij bedanken jullie voor jullie enthousiaste deelname vanmiddag! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij ontzettend leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Piety van der Veen
  15 februari 2014 om 12:58

  Ik heb genoten van het spel: ik hou van Brabant. Het was geweldig.

 • Petra Cremers
  15 februari 2014 om 22:49

  Ik vond het een geweldig leuk spel. Ben een groot fan van
  “ik hou van Holland” op tv. Mijn dag kon niet meer stuk. Alleen kan ik niet zo goed tegen mijn verlies. En helaas is mijn team op de derde plek geëindigd. Jammer maar ik heb me kostelijk vermaakt. Dus bij deze: Bedankt voor een geweldige middag !

 • Toos van Berkel
  16 februari 2014 om 10:09

  Leuke middag ik heb er van genoten.

 • gina wollerich
  17 februari 2014 om 12:45

  Het was een geweldig spel. Erg genoten, ook van het enthousiasme van de vrijwilligers.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder