Van haar 50ste verjaardag wilde Miranda iets speciaals maken en nodigde daarom het Pop-Up Uitjes team uit bij De Mispelhoef in Eindhoven om met de Ik Hou Van Brabant Spelshow een mooi feestje te bouwen.

Feestjes bouwen, daar kun je ons altijd voor bellen en zo maakten we ook van deze 50ste verjaardag een mooie middag. Alle genodigden waren ingedeeld in één van de 3 teams, rood, wit of blauw. Zo kwam je weer eens een keer met iemand anders in gesprek. Samen gingen de teams de strijd met elkaar aan. Even bleef team wit wat achter en zaten ze wat beteuterd te kijken. Maar toen de ronde “Logo’s raden” kwam, werd de reactiesnelheid van het witte team ingezet en zo stonden ze ineens aan kop. De voorsprong werd langzaam maar zeker uitgebouwd, maar door een tactisch spel van team blauw en een goede inhaalslag van team rood werd het op het eind toch nog spannend. De scores lagen dicht bij elkaar, maar toch geen team Wit er met de overwinning vandoor met 59 punten. Team rood eindigde als tweede met 51 punten en tot slot team blauw met 50 punten.
Lieve mensen, bedankt voor de gezellige middag en heel graag nog een keer tot ziens op een leuke familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Wout Oliemeulen volleybalteam sla maar raak
    18 juli 2022 om 18:19

    Was een gezellige middag met een leuk spel en een voortreffelijke buffet!

  • Miranda
    18 juli 2022 om 18:36

    Het was een mooie 50e verjaardag, alles was perfect het weer, het eten, de lokatie, de sfeer en de mensen om me heen. Bedankt voor dit persoonlijke Brabantse feestje!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder