Married At First Sight & Match or Mistake

Of het Pop-Up Uitjes team een zaterdagavond spelletje wil organiseren voor alle (oud) kandidaten, experts en trouwambtenaar van Married At First Sight & Match Or Mistake? Zeker, want ook wij zijn groot fan van deze programma’s en we vinden het een eer dat we gevraagd zijn.

Maurice en Birgitte hadden de eer om deze keer de jaarlijkse reünie te organiseren. Na een gezellig en goed gesprek met deze 2 organisatoren konden we de show voor vandaag helemaal op maat maken. Met filmpjes, vragen en roddelverhalen werd het echt júllie show. Al vanaf de start zat de sfeer er meteen lekker in. Met jullie enthousiasme en natuurlijk met een grote dosis humor en Brabantse gezelligheid vloog de tijd voorbij en voor we het wisten hadden we een winnend team: Team Blauw met 50 punten. De tweede plek was voor team wit met 36 punten en tot slot team Rood met 28 punten.
Beste mensen, het was ons een eer om er voor de reünie van MAFS / MoM een fantastische avond van te maken. We zien jullie heel graag nog een keer bij een volgende reünie, een teamuitje, bedrijfsuitje of een ander uitje of event wat je onvergetelijk wilt maken!
P.s. als jullie nog op zoek zijn naar nog een leuke trouwambtenaar: Pop-Up Trouwambtenaar 🙂

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Birgitte van der Velden
    6 november 2023 om 10:14

    Hi Manon en Jeroen,
    Wat een geweldige, leuke en gezellige avond hebben we gehad! Een avond met een gouden randje. Maurice en ik waren best een beetje zenuwachtig over hoe de avond zou gaan verlopen. Maar de sfeer zat er vanaf het eerste moment al goed in dankzij jullie opening. Met onze inbreng hebben jullie er echt een eigen “Married” show van gemaakt met de leukste vragen, filmpjes en opdrachten. De gezellige muziek uit jullie repertoire maakte deze avond meer dan compleet. Dankjewel voor dit hele fijne feestje!! Groet Birgitte

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder