LTV Berlicum, Welcome On Board!

Na een succesvolle Ik Hou Van Brabant show voor tennisvereniging LTV uit Berlicum, verzorgden we vandaag de Welcome On Board show voor alle vrijwilligers van de club. En met succes!

Facebook en Whatsapp stonden al vol berichten nadat de boarding tickets in de bus gevallen waren. “Naar welke bestemming ga jij” en “Wat doe jij aan” waren daarbij de populairste kreten. Het was dan ook fantastisch om te zien hoe iedereen zijn best had gedaan om in stijl van de bestemming gekleed te komen. Mexico met zijn sombrero’s en sluipmoordenaars, Hollands glorie met Oranje en Delfts Blauw en Oostenrijk met zijn Heidi’s, lederhosen en de gipsvlucht.
Onze stewardess Ank hield iedereen strak onder controle bij de incheckbalie en toen iedereen zijn plekje gevonden had, kon de show beginnen. Iedereen was bloedfanatiek om met zijn of haar team als winnaars uit de bus te komen en dat lieten ze dan ook duidelijk merken! Met het logo’s en vliegmaatschappijenspel, het introraden, de top 10 lijsjes, het handdoekenspel en befaamde “Heidi’s prijzenslag” hebben we er samen weer een geweldige avond van gemaakt.
Na de 2 uur durende vlucht ging de eer naar team Oostenrijk, zij gingen met de overwinning naar huis met 106 punten, gevolgd door team Mexico met 74 punten en last but not least team Holland met 57 punten.
Iedereen nog een fijne vakantie en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Mind Your Step!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Rien van den Boom
    26 januari 2014 om 12:29

    Manon en Jeroen,
    Jullie hebben er mede voor gezorgd dat de vrijwilligersavond bij LTV Berlicum een geweldig feest is geweest waar we nog veel en lang over zullen napraten. Veel succes gewenst met jullie bedrijf.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder